Ірина Бiлик: «Я умею любить»

Примадонна українського шоу-бізнесу запремьерила кліп на романтичну баладу "Я умею любить".  Відео для артистки зняв відомий кліпмейкер і режисер-постановник Герман Ненов.

Примадонна українського шоу-бізнесу запремьерила кліп на романтичну баладу "Я умею любить".  Відео для артистки зняв відомий кліпмейкер і режисер-постановник Герман Ненов.

Події
11 грудня 2020 15:59

Примадонна українського шоу-бізнесу запремьерила кліп на романтичну баладу "Я умею любить".  Відео для артистки зняв відомий кліпмейкер і режисер-постановник Герман Ненов.

 Трек добре відомий багатьом шанувальникам Ірини Білик, адже артистка вже близько двох років виконує його на своїх концертах.

 - Слухачі відразу полюбили цю пісню і буквально вимагали, щоб я випустила студійний версію і зняла кліп, - розповідає артистка.  - Коли режисер Герман Ненов і Finegold Production запропонували мені своє бачення кліпу, воно мені сподобалося - фарбами, настроєм.  Ми могли б взяти в кадр відомих акторів, але ми запросили талановитих діток з продюсерського центру Babyphotostars, Амбассадор якого є мій молодший син Тебріз.  Стільки любові і щастя, як діти, на знімальному майданчику не передасть ніхто!

Команда ризикнула і тільки в цю дату кінця вересня була гарна сонячна погода. Фото: бекстейджКоманда ризикнула і тільки в цю дату кінця вересня була гарна сонячна погода. Фото: бекстейдж

 Єдине, що насторожило Примадонну в реченні епатажного режисера - сукня, в яку він планував одягнути артистку.

- Сукня - об'ємне, я переживала, що в ньому буду схожа на великий пудинг або повітряна куля.  Герман заспокоїв мене, пообіцяв відмінний результат.  І не збрехав - я дуже подобаюся собі в кадрі.  Сукню зберегла, планую з'явитися в ньому на сцені або на якомусь великому святі.  Воно таке ... З доброї аурою!  А саме класне, що на зйомках практично весь час поділ сукні за мною носило два стиліста і я дійсно відчула себе маленькою дівчинкою, справжньою Принцесою ...

Робота над відео "Я умею любить" тривала добу. Фото: бекстейджРобота над відео "Я умею любить" тривала добу. Фото: бекстейдж

 Сам Герман залишився в захваті від співпраці з Іриною Білик.

 - Я люблю кожну свою артистку, але Іра - особлива.  Дуже добра, м'яка, з особливою аурою.  Вона навіть правки в кліп вносить так, що тобі хочеться посміхатися.  При цьому - вражаючого професіоналізму артист, який блискавично включається, розуміє завдання.  Дуже радий, що разом з нею ми створили такий добрий і світлий кліп - люди відверто втомилися від того, що відбувається навколо і перед новорічними святами ми хочемо подарувати їм трохи чарівництва!

Слухачі відразу полюбили цю пісню. Фото: бекстейджСлухачі відразу полюбили цю пісню. Фото: бекстейдж

Робота над відео "Я умею любить" велася добу, а в знімальному процесі було задіяно понад 150 чоловік.  Знімали в двох локаціях одного із заміських комплексів.

 За прогнозами в день зйомок повинен був бути проливний дощ.  А перед зйомками почалася погана погода.  Але команда ризикнула і тільки в цю дату кінця вересня була хороша сонячна погода.

 - Ми вважаємо, що ця зйомка була благословенна небесами, - посміхається Білик.

Відео для артистки зняв відомий кліпмейкер і режисер-постановник Герман Ненов. Фото: бекстейджВідео для артистки зняв відомий кліпмейкер і режисер-постановник Герман Ненов. Фото: бекстейдж

 У кліпі знялося 14 дітей продюсерського центру Babyphotostars.  Молодшим акторам було всього п'ять років.  Головні ролі - роль Ірини Білик та її бойфренда в дитинстві - зіграли юні співаки Аліна Кірчаллова і Максиміліан Арбатский.

 - За проблемами і турботами, часом, ми забуваємо, що таке Любов, яке це світле і прекрасне почуття ... Але ж, щоб знову навчитися любити, всього лише потрібно подивитися на світ очима дитини.  Власне, про це і наша робота, - коментує Герман Ненов.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах