Димова шашка у вікно: у Новояворівську молодик підпалив дільничий пункт поліції

Новояворівську молодик підпалив дільничий пункт поліції. Фото: ukrinform (умовне)

Новояворівську молодик підпалив дільничий пункт поліції. Фото: ukrinform (умовне)

Події
13 грудня 2020 09:43

У Новояворівська чоловік підпалив пункт поліції. Учечері 12 грудня місцевий мешканець жбурнув димову шашку у вікно дільничого пункту. Внаслідок цього у приміщенні виникла пожежа. Чоловіка затримали. Читайте всі львівські новини.

 Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, в суботу, 12 грудня, близько 20:00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про пожежу у дільничному пункті поліції в Новояворівську. На момент пвиникнення займання дільничий пункт був зачинений. Пожежники оперативно прибули на місце виклику і загасили полум'я.

Новояворівську молодик підпалив дільничий пункт поліції. Фото: Володимир МацелюхНовояворівську молодик підпалив дільничий пункт поліції. Фото: Володимир Мацелюх

На місці події працювала слідчо-оперативна. Як встановили правоохоронці, займання виникло внаслідок того, що невідомий чоловік розбив вікно та кинув у приміщення димову шашку.

Чоловіка вдалося розшукати досить швидко. Це 27-річний місцевий мешканець. На  фото видно, що чоловік одягнений у військову форму. Чи є він військовослужбовцем невідомо.

Новояворівську молодик підпалив дільничий пункт поліції. Фото: поліція ЛьвівщиниНовояворівську молодик підпалив дільничий пункт поліції. Фото: поліція Львівщини

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) ККУ.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах