Масова ДТП біля Львова: один із автомобілів перекинуло на дах

Масова ДТП біля Львова: один із автомобілів перекинуло на дах. Фото: Варта 1.

Масова ДТП біля Львова: один із автомобілів перекинуло на дах. Фото: Варта 1.

Події
16 грудня 2020 12:51

Внаслідок масової ДТП біля Львова перекинувся автомобіль. Аварія сталася сьогодні, 16 грудня. Про це повідомив депутат Львівської міськради, він же адміністратор спільноти "Варта 1" Ігор Зінкевич, опублікувавши фото з місця ДТП. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За словами Зінкевича, дорожньо-транспортна пригода трапилася у Запитові, Кам'янка-Бузького району Львівської області. Удару був настільки сильний, що один із автомобілів перекинувся на дах.  

Як розповіли у поліції, трапилась аварія за участі чотирьох авто. 33-річний водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, не дотримавшись дистанції, в’їхав у автомобіль Škoda Fabia. Після зіткнення мікроавтобус відкинуло на зустрічну смугу і він зіткнувся з вантажівкою ЗІЛ-130, а ЗІЛ в’їхав в Chevrolet Lacetti. Дивом ніхто не постраждав.

На трасі тимчасово організували реверсний рух. 

Масова ДТП біля Львова: один із автомобілів перекинуло на дах. Фото: Варта 1.Масова ДТП біля Львова: один із автомобілів перекинуло на дах. Фото: Варта 1.

Масова ДТП біля Львова: один із автомобілів перекинуло на дах. Фото: Варта 1.Масова ДТП біля Львова: один із автомобілів перекинуло на дах. Фото: Варта 1.

Зазначимо, що за минулу добу на дорогах Львівщини сталось 82 дорожньо-транспортних пригоди, дві з них - з потерпілими. 32 автопригоди трапились на дорогах області, ще 50 - у Львові. Внаслідок ДТП двоє осіб були травмовані. На щастя, ніхто не загинув.

Масова ДТП біля Львова: один із автомобілів перекинуло на дах фото 1Масова ДТП біля Львова: один із автомобілів перекинуло на дах фото 1

За наслідками інших пригод було складено 80 адміністративних протоколів за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Читайте всі новини у нашому каналі Tеlеgrаm, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах