Фотошоп дня: головну ялинку міста Львова вже прикрасили

Фотошоп дня: головну ялинку міста Львова вже прикрасили. Фото: Дмитро Михалков

Фотошоп дня: головну ялинку міста Львова вже прикрасили. Фото: Дмитро Михалков

Події
16 грудня 2020 12:55

У центрі Львова прикрашають головну ялинку міста. Тож новорічне дерево вже тішить містян та ділиться святковою атмосферою. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Відповідне фото на своїй Фейсбук-сторінці опублікував активний мешканець Львова Дмитро Михалков. На фото видно, що на 18-метрову ялинку почепили ілюмінацію, а на верх – велику зірку. Втім, як виявилося, насправді це зображення ялинки у Нью-Йорку. У місті Лева ж головний символ 2021 року лише почали прикрашати.

Ялинка у Нью-Йорку.Ялинка у Нью-Йорку.

Раніше директорка департаменту розвитку Львівської міськради Наталія Бунда розповідала, що ялинку на площі перед Оперним театром у Львові прикрашатимуть в стилі попередніх років. Оскільки саме львівську новорічну красуню у 2020 та 2019 роках визнавали найкращою в Україні, то вирішили залишити колишню ілюмінацію.

Офіційно засвітять новорічне дерево традиційно 18 грудня, напередодні Дня святого Миколая. Проте через карантинні обмеження кількість людей на заході буде обмеженою, та всі охочі зможуть переглянути дійство онлайн о 18:00.

Нагадаємо, 14 грудня в центрі Львова таки запрацював традиційний різдвяний ярмарок. Проте через карантин цьогорічний ярмарок отримав новий, адаптований до обмежень, формат.

10 унікальних фото: якими були новорічні ялинки у Львові в різні роки

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах