Увага, розшук: у Львові не повернулася додому 15-річна ліцеїстка

У Львові не повернулася додаму 15-річна ліцеїстка Анастасія Фединська. Фото: поліція Львівщини

У Львові не повернулася додаму 15-річна ліцеїстка Анастасія Фединська. Фото: поліція Львівщини

Події
17 грудня 2020 10:36

У Львові оголосили у розшук 15-річну ліцеїстку Анастасію Фединську. Дев'ятикласниця під час уроків вийшла з ліцею і зникла. Востаннє неповнолітню бачили о 13:00 у середу, 16 грудня. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області. 

Як йдеться у повідомленні правоохоронців, Галицьким відділом поліції розшукується 15-річна Фединська Анастасія Володимирівна, учениця 9-класу одного з ліцеїв Львова.  

"Як встановили правоохоронці, 16 грудня близько 13:00 під час уроків школярка вийшла з ліцею та пішла у невідомому напрямку. З того часу її місцеперебування не відоме", - мовиться у повідомленні.

У Львові не повернулася додаму 15-річна ліцеїстка Анастасія Фединська. Фото: поліція ЛьвівщиниУ Львові не повернулася додаму 15-річна ліцеїстка Анастасія Фединська. Фото: поліція Львівщини

Прикмети дівчини: 15 років, зріст приблизно 160 сантиметрів, волосся русяве, середньої статури.  

"До усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити місце перебування школярки, прохання повідомити  на оперативну лінію 102 або у найближчий  відділ поліції", - наголосили у поліції.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах