Зловживали алкоголем: з'явилися нові подробиці вибуху в будинку у Львові

З'явилися нові подробиці вибуху в будинку у Львові. Фото: Львівська міськрада

З'явилися нові подробиці вибуху в будинку у Львові. Фото: Львівська міськрада

Події
18 грудня 2020 15:33

У міськраді розповіли подробиці вибуху на вулиці  Софії Ковалевської, 3 у Львові. Внаслідок вибуху постраждали двоє мешканців будинку: чоловік та жінка. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як ідеться у повідомленні, чоловік потрапив до лікарні через отруєння продуктами горіння. А жінка отримала опіки 3−4 ступеню обох кистей рук та опік обличчя 2 ступеню. У квартирі, де стався вибух, пошкоджено віконні рами, балкон, двері, несучу стіну та перегородки.

У міськраді розповіли подробиці вибуху на вулиці  Софії Ковалевської, 3 у Львові. Фото: Львівська міськрадаУ міськраді розповіли подробиці вибуху на вулиці  Софії Ковалевської, 3 у Львові. Фото: Львівська міськрада

З п’яти квартир у цьому будинку дев’ятеро людей є на відселення, тому що є загроза — нависаючі елементи. Зараз райадміністрація та департамент житлово-комунального господарства працюють над тим, аби знайти місце для проживання цим людям.

«Місце події обгороджено, ДСНС на місці. Поліція на місці працює над дослідженням причин події, тому що є постраждалі і є руйнація. Проектно-експертна організація вже приступила до роботи. Вже був експерт, який зробив обстеження, щоб оцінити наслідки. Вони будуть працювати без вихідних, щоб якнайскоріше надати документи, щоб ми оперативно мали змогу далі працювати", — прокоментував заступник міського голови з питань безпеки Сергій Бабак, який оперативно виїхав на місце події.

За його словами, міська рада забезпечить відселення поки буде здійснено заходи з ліквідації наслідків та укріплення будинку. Буде виставлено охорону Муніципальної варти, щоб не допустити сторонніх осіб до місця обвалу.

Як пише Тvoemisto.tv, мешканці квартири, де стався вибух, зловживали алкоголем. 

Нагадаємо, у п’ятницю, 18 грудня, у Львові стався вибух в одній з квартир. Унаслідок вибуху обвалилася стіна на третьому поверсі. Відомо про двох постраждалих.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах