ДТП біля Жовкви: п’яний 19-річний військовий побив постраждалого водія

П’яний 19-річний військовий побив іншого водія після ДТП. Фото: Ірина Мачіха

П’яний 19-річний військовий побив іншого водія після ДТП. Фото: Ірина Мачіха

Події
21 грудня 2020 13:01

У ніч на неділю, 20 грудня, на об’їзній Жовкви сталась ДТП між автомобілями Ford Galaxy та ВАЗ 2115. Після аварії, один з членів п’яної компанії побив 21-річного водія ВАЗ 2115, мешканця села Пили Віталія Мачіху.

У Ford Galaxy їхала компанія п’яних молодих чоловіків, зокрема троє військовослужбовців з 58-ї бригади, яка проходить навчання на Яворівському полігоні.

Інцидент набув розголосу після того, як про нього повідомила у Facebook сестра постраждалого водія ВАЗ 2115 Ірина Мачіха.

За її словами, 21-річний Віталій з села Пили Жовківського району їхав на автомобілі ВАЗ 2115 у сторону Рави-Руської. Натомість Ford Galaxy, який їхав з боку Червонограда, не надав перевагу у русі автомобілю, що рухався на головній дорозі, та вилетів на перехрестя, спричинивши ДТП.

За кермом Ford був 35-річний мешканець Яворівського району Богдан Стародубцев, який був у стані алкогольного сп’яніння. Після аварії один із п’яних військовослужбовців – 19-річний Андрій Шувалов, мешканець села Волсвин Сокальського району – напав на водія ВАЗ 2115 Віталія Мачіху.

«Герою» Андрію Шувалову було цього мало, він вирішив розібратись по пацанячому. Підійшовши до авто мого брата зі словами «Що ти наробив?...відкрий двері!» почав кулаками вибивати бокове скло водія. У цей час брат заблокував усі двері, після чого Андрій Шувалов наніс удар ногою у бокове вікно водія, тим самим завдав тілесні пошкодження моєму брату. Лице брата залило кров'ю, осколки застрягли у лобі, скронях та руках брата. Виявилось і цього було мало, Андрій Шувалов почав діставати брата з авто зі словами «Тебе добити треба!», – написала сестра постраждалого водія ВАЗ 2115 Ірина.

У ситуацію втрутилися інші водії, які проїжджали повз і викликали «швидку» та поліцію. У результаті постраждалого водія ВАЗ 2115 – 21-річного Віталія Мачіху госпіталізували до лікарні.

Цю інформацію підтвердили в поліції Львівщини, повідомляє ZAXID.NET. Поліцейські встановили, що 19-річний пасажир Ford Galaxy, розбивши ногою скло водійських дверцят, травмував водія ВАЗ 2115.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах