Рекордна сума: львів'янка передала 60 тисяч доларів на потреби української армії

Львів'янка пожертвувала 60 тисяч доларів на потреби української армії. Фото з соцмереж Сергія Притули

Львів'янка пожертвувала 60 тисяч доларів на потреби української армії. Фото з соцмереж Сергія Притули

Події
22 грудня 2020 10:04

Львів'янка пані Наталія анонімно пожертвувала 60 тисяч доларів на потреби української армії. Гроші жінка передала відомому шоумену і волонтеру Сергію Притулі, який вже багато років допомогає Збройним силам України.

За його словами, ця сума є найбільшою, яку він отримував за всі роки війни. Жінка написала Сергію у приватні повідомлення і наполягала на зустрічі.

«Пані Наталія виявилася скромною та цікавою співрозмовницею. Вона випитувала про те, чого не вистачає українським військовим та просила скерувати гроші на найбільші потреби армії», – написав у Facebook Сергій Притула 20 грудня.

Вона попросила зберегти анонімність та заборонила публікувати її світлину.

«Це не просто найбільша пожертва, яку я, як волонтер, отримував за всі роки війни від жертводавців. Це не просто пожертва еквівалентна 30% від усіх коштів, які мною було зібрано за 11 місяців цього року. Це ще й найкраща відповідь усім тим, хто ретранслює наративи російської пропаганди про те, що українці втомились від війни», – написав Притула.

За його словами, кошти благодійниці підуть на сучасне озброєння української армії, зокрема квадрокоптери.

«Переконаний, що за подібним вчинком стоїть якась історія. Але я не мав жодного морального права лізти людині в душу і докопуватись, що це за історія. Я тільки ще раз перепитав тремтячим голосом, чи пані робить цей вчинок свідомо. Бо це шалено величезні гроші, які могли б забезпечити безбідне життя на роки вперед. Пані Наталя посміхнулась, радше очима, ніж устами, і сказала, що це її свідомий і бажаний вклад у боротьбу з ворогом, і що вона щаслива, що може в такий спосіб підсилити нашу Армію…», – йдеться у дописі.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах