Життя після вибуху: де зараз мешканці напівзруйнованого будинку з вулиці Ковельської

Де зараз мешканці напівзруйнованого будинку з вулиці Ковельської у Львові. Фото: Львівська міськрада

Де зараз мешканці напівзруйнованого будинку з вулиці Ковельської у Львові. Фото: Львівська міськрада

Події
22 грудня 2020 10:49

У багатоквартирному будинку на вулиці Софії Ковалевської, 3 у Львові, де 18 грудня стався вибух, проводять першочергові протиаварійні роботи. Також готується  документація для проведення аварійно-відновлювальних робіт. 

Як розповів заступник голови Шевченківської райадміністрації Святослав Костяка, підрядник приступив до проведення першочергових протиаварійних робіт — встановлення риштування і розбирання завалів, після руйнування стіни.

"Попередній акт обстеження вже є, тому вже розробляється документація на проведення аварійно-відновлювальних робіт", — зазначив Святослав Костяка.

Де зараз мешканці напівзруйнованого будинку з вулиці Ковельської у Львові. Фото: Львівська міськрадаДе зараз мешканці напівзруйнованого будинку з вулиці Ковельської у Львові. Фото: Львівська міськрада

За його словами, частина мешканців будинку на вулиці Софії Ковельської, 3 відселилися до родичів, а дві сім'ї поселилися в готелі.

«Одна сім'я — чоловік, жінка і дитина, ще в п’ятницю поселилися в готель, а також вчора ще одна сім'я, теж чоловік, жінка і дитина, поселилися в готель. Їхнє проживання оплачує місто», — додав Костяка.

Нагадаємо, 18 грудня, близько 11.38 у Львові на вулиці Софії Ковалевської, 3 у квартирі третього поверху триповерхового будинку стався вибух.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook


 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах