Учітесь, читайте: у школах Львова зимові канікули розпочнуться пізніше

У школах Львова зимові канікули розпочнуться пізніше. Фото: prikhist.com

У школах Львова зимові канікули розпочнуться пізніше. Фото: prikhist.com

Події
23 грудня 2020 16:34

Львівським школам рекомендували продовжити навчальний семестр до 5 січня 2021 року. Тож у більшості шкіл Львівської ОТГ другий семестр розпочнеться 25 січня. Втім, це лише рекомендації. Остаточне рішення кожна школа приймає індивідувально. Читайте всі новини Львова.

Як розповіла у коментарі Zaxid.net начальниця міського управління освіти Зоряна Довганик, міське управління освіти рекомендувало розпочати канікули у школах з 6 січня. Але навчальні заклади самостійно формують структуру навчального процесу.

"Зараз відомо, що 100 шкіл будуть мати навчання до 5 січня включно. Також є 17 шкіл, які мають іншу структуру навчального процесу. Деякі з них завершують навчання 30 чи 31 грудня, є навіть такі, що вчаться до 25 грудня. Другий семестр у деяких школах розпочнеться 11 січня, але навчання в них через посилений карантин, який запровадив Кабмін, буде відбуватися дистанційно», – розповіла Довганик.

Зазначимо, що станом на 22 грудня у Львові немає шкіл, де повністю було б припинено навчання через коронавірус. Є лише окремі класи, де учні навчаються дистанційно. Таких навчальних закладів у Львові є 18. Станом на зараз у Львові хворіють 133 працівники та 72 учнів. 

Графік канікул у школах Львова – за посиланням.

Нагадаємо, що зимові канікули 2020-2021 в українських школах розпочнуться з 25 грудня. Такі рекомендації розробило Міністерство освіти і науки України. Планується, що за шкільні парти учні повернуться вже у 2021 році, у понеділок, 11 січня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах