Відео: біля Стрийського парку загорівся автобус

Біля Стрийського парку загорівся автобус. Фото: Суспільне Львів

Біля Стрийського парку загорівся автобус. Фото: Суспільне Львів

Події
23 грудня 2020 15:44

Сьогодні, 23 грудня, неподалік Стрийського парку у Львові загорівся автобус №53. Про це повідомили кореспонденти медіа «Суспільне Львів», які стали очевидцями інциденту.

На відео видно, що загорання виникло в задній частині автобуса. Водій транспорту намагався самостійно загасити полум’я вогнегасником, та йому не вдалось. 

За даними Zaxid.net, загорання виникло у моторному відсіку автобуса МАН. Вогнеборців повідомили про пожежу в автобусі на вулиці Івана Франка поблизу будинку №150 о 15:00. До ліквідації займання у моторному відсіку залучали 15 рятувальників, які повністю загасили пожежу приблизно через пів години. За даними ДСНС, пасажири самостійно вийшли з салону автобуса до приїзду рятувальників. Унаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Зазначимо, маршрут №53 (проспект Червоної Калини – Галицьке перехрестя) обслуговує підприємство «Успіх БМ». На цьому маршруті курсують вживані автобуси великого класу МАН, які придбали у Німеччині.

Нагадаємо, 28 вересня на вулиці Величковського, 2 у Львові загорівся автобус №6а. На щастя, на момент пожежі в салоні транспорту не було пасажирів, тож ніхто не постраждав.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах