Мерське життя: Андрій Садовий показав свій будинок

Мер Львова Андрій Садовий показав свій будинок. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Мер Львова Андрій Садовий показав свій будинок. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Події
24 грудня 2020 10:05

Міський голова Львова Андрій Садовий провів екскурсію будинком своєї великої сім’ї. Якщо завітати у гості до львівського мера може далеко не кожен, то подивитися з екрану на те, як він живе, де спить і що тримає у холодильнику – легко.

Знімальна група програми ЖВЛ завітала у гості до Садових ще влітку, втім відео виклали у мережу напередодні Нового року.

Мер Львова з дружиною, тещею і п’ятьма синами живуть у просторому будинку на Стрілецькій, неподалік Шевченківського гаю. Подвір’я довкола потопає у зелені і квітах. У хаті багато – книг, картин, килимів, творів мистецтва. На просторій кухні господарює дружина Катерина Кіт-Садова та її мати Марія Кіт. Остання, за словами Андрій Садового, багато років тому приїхала купати одного з онуків і… залишилася. Тесть львівського мера живе у селі, займається господарством, тож його дружина, донька з зятем та онуки завжди мають повний холодильних домашнього сиру, яєць та м’яса.

Cинів у Садових п’ятеро: Іван, Тадей, Михайло, Йосип, Антоній. Найстаршому – 18, наймолодшому – 8. Кожен із хлопців має свою кімнату.

А ще в будинку на Стрілецькій мешкає неслухняний песик Йотамі.

Фото: Андрій Садовий/ФейсбукФото: Андрій Садовий/Фейсбук

Нагадаємо, як міський голова Львова Андрій Садовий приїхав на роботу ровером.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах