Непередбачуваний грудень: фермерський ярмарок на площі Ринок закрили

Фермерський ярмарок на площі Ринок закрили. Фото: Львівська міськрада

Фермерський ярмарок на площі Ринок закрили. Фото: Львівська міськрада

Події
24 грудня 2020 12:27

На площі Ринок у Львові скасували Різдвяний фермерський ярмарок. Сьогодні, 24 грудня, ярмарок не працюватиме. Причина скасування - дощ. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

"Святковий фермерський ярмарок, що мав функціонувати сьогодні на площі Ринок з 10.00 до 19.00, був вимушений припинити свою роботу через дощ. Натомість він працюватиме у неділю, 27 грудня, з 12.00 до 19.00", - повідомили у Львівській міськраді.

Фермерський ярмарок на площі Ринок закрили. Фото: Львівська міськрадаФермерський ярмарок на площі Ринок закрили. Фото: Львівська міськрада

Організатори також додають, що відвідати фермерський ярмарок та придбати продукцію місцевих фермерів до свят можна буде і 4 та 5 січня. До святкових ярмарків долучились 12 локальних виробників: Євросад; Гарбузовий рай; Галицький пекар; Вако; Еко-пасіка; Бджолина хата; Молочне джерело; Зорепад; Соломея; Джерсей; Львівський сад; Мукко.

На ярмарку можна придбати молоко, мед та медові свічки, твердий та домашній сири, фруктове вино, яблучні соки, яблука та груші, м'ясні вироби, хліб тощо. А головне – усе домашнє, з ферм, які розташовані у Львівській області. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах