Вбили, закопали, виклали фото в мережу: у Львові судили трьох хлопців

Вбили, закопали, виклали фото в мережу: у Львові судили трьох хлопців.

Вбили, закопали, виклали фото в мережу: у Львові судили трьох хлопців.

Події
24 грудня 2020 14:41

Суд виніс вирок у справі жорстокого вбивства 17-річного підлітка у Жовкві, яке сталося навесні 2019 року. Троє неповнолітніх вимагали у свого знайомого 12 тисяч гривень, які він начебто їм заборгував. Коли ж хлопець відмовився віддавати гроші, його вбили, тіло закопали, а фото злочину виклали у соціальні мережі.

За вбивство 17-річного мешканця Жовківського району судили двох мешканців Жовкви віком 15 та 17 років, а також 17-річного мешканця одного з сіл району.

17-річного Павла Арсентьєва, якого на Жовківщині до смерті закатували троє неповнолітніх товаришів, а тоді закопали.17-річного Павла Арсентьєва, якого на Жовківщині до смерті закатували троє неповнолітніх товаришів, а тоді закопали.

Як йдеться у матеріалах суду, вивство трапилося у ніч проти 13 квітня 2019 року. Неповнолітні вимагали у свого 17-річного знайомого, аби той повернув борг – 12 тисяч гривень. Хлопець відмовився. Обвинувачені почали його бити. Внаслідок жорстокого побиття потерпілий помер. Тіло товариша закопали на городі, поруч із помешканням одного з убивць. При цьому хлопці сфотографували тіло своєї жертви, а тоді один із них оприлюднив ці фото у соціальній мережі.

Суд підтримав позицію прокурорів та визнав трьох підсудних винними у вимаганні та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що заподіяли смерть потерпілому. Усіх трьох засуджено до різних термінів позбавлення волі – одного на вісім років, а двох інших – на сім років і шість місяців кожного, пише Zaxid.net.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах