Від 1500 гривень: у Львові викрили масажний салон з надання інтимних послуг

У Львові викрили масажний салон з надання інтимних послуг. Фото: storge.pic2.me (умовне)

У Львові викрили масажний салон з надання інтимних послуг. Фото: storge.pic2.me (умовне)

Події
25 грудня 2020 12:36

На вулиці Балабана у Львові викрили масажний салон, де надавали інтимні послуги. Вартість «еротичного масажу» у закладі була немалою – від 1500 гривень за годину.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, місце розпусти під виглядом салону масажу на вулиці Балабана утримувала 27-річна львів’янка. Тут наймані нею жінки надавали сексуальні послуги чоловікам за гроші.

«Адміністраторка підшуковувала клієнтів, надавала їм інформацію щодо вартості сексуальних послуг, узгоджувала час, а також розподіляла отримані грошові кошти, третину з яких віддавала дівчатам. В середньому, година «еротичного масажу» коштувала близько 1,5 тисячі гривень. Крім того, підозрювана забезпечувала розповсюдження на території міста Львова листівок з рекламним оголошенням щодо діяльності масажного салону», - йдеться в повідомленні поліції.

Напередодні, 24 грудня, правоохоронці повідомили львів’янці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені з метою наживи) Кримінального кодексу України. Тепер 27-річній звідниці загрожує до 5 років обмеження волі або позбавлення волі на аналогічний термін.

Нагадаємо, директор львівського салону краси «Wolf Fox» Андрій Балабух разом з подружжям Залівських займалися сутенерством. Днями суд виніс їм вирок у цій справі.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах