Центр — для туристів: Андрій Садовий закликав львів'ян зустрічати Новий рік вдома

Андрій Садовий закликав львів'ян зустрічати Новий рік вдома. Фото: Твоє місто.

Андрій Садовий закликав львів'ян зустрічати Новий рік вдома. Фото: Твоє місто.

Події
28 грудня 2020 10:04

Міський голова Львова Андрій Садовий закликав львів'ян залишитись в Новорічну ніч вдома. За його словами, у ніч на 1 січня у Львові, за звичай, дуже багато туристів із різних міст України. Задля власної ж безпеки, на його думку, містянам краще не їхати у центр, де буде багато людей.

Під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» Андрій Садовий розповів про  святкування Нового 2021 року у місті Лева.

"Цього року основний акцент робиться на святкування Нового року вдома, з рідними. Львів не робить якихось гучних забав, то ми дотримуємось карантину. Звичайно, що в місті є гарні ілюмінації, ялинка, ярмарок, але краще все ж побути в цей час на ізоляції, адже нічого ціннішого за здоров’я немає. Цей рік особливий, тому краще у цей святковий період залишатися вдома", — сказав мер Львова.

За його словами, щороку на новорічно-різдвяний період до міста Лева приїжджає дуже багато гостей. Садовий зазначив, що цей рік не став винятком, адже на католицьке Різдво було багато туристів.

"Атмосфера нашого міста — неповторна, жодне інше місто в Україні не може дати її гостям. Цю атмосферу створюють самі львів'яни, своєю привітністю і добротою. Її треба берегти і цінувати", — сказав львівський міський голова.

Куди піти у Львові на зимові свята 2020-2021: афіша

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах