Не поділили дорогу: львівський чиновник побив чоловіка

Чиновник Львівської міськради Ігор Самотій серед вулиці побив іншого водія. Фото: galinfo.com.ua

Чиновник Львівської міськради Ігор Самотій серед вулиці побив іншого водія. Фото: galinfo.com.ua

Події
29 грудня 2020 11:27

Чиновник Львівської міськради Ігор Самотій, порушивши правила дорожнього руху, серед вулиці побив іншого водія. Про конфлікт написала у Facebook дружина потерпілого Лілія Бедрій-Ферцак.

З'ясувалося, що Самотій обіймає посаду директора львівського комунального підприємства «Спортресурс», яке підпорядковується міськраді. Його після розголосу звільнили.

«О 17 годині, їдучи по вулиці Київській в сторону вулиці Сахарова, в лоб, обганяючи стоячий на зупинці трамвай і авто за ним, він вперся в наше авто, почав махати руками і кричати, щоб його пропустили. Чоловік його не пропустив. Самотій вийшов з свого авто, підійшов до нашого і почав агресивно доводити, що його мають пропустити, на що чоловік відповів, що він не пропустить, бо той порушує ПДР. Після словесної перепалки Самотій наніс 3 удари в лице чоловіку (котрий не виходив з авто, лише відкрив вікно), після чого сів в своє авто і заднім ходом поїхав з місця події», – написала Лілія Бедрій-Ферцак.

Чиновник Львівської міськради Ігор Самотій, порушивши правила дорожнього руху, серед вулиці побив іншого водія. Фото: Лілія Бедрій-ФерцакЧиновник Львівської міськради Ігор Самотій, порушивши правила дорожнього руху, серед вулиці побив іншого водія. Фото: Лілія Бедрій-Ферцак

Потерпілий водій зняв побої та написав заяву в поліцію.

Вранці 29 грудня у прес-службі Львівської міськради повідомили, що чиновника звільнили за грубу і некоректну поведінку.

«Чоловік визнав свою провину та написав заяву на звільнення. Правову оцінку цього інциденту нададуть правоохоронні органи», – йдеться у повідомленні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах