Дуже погіршився зір: львів'янка розповіла, як вдруге перехворіла на коронавірус

Львів'янка розповіла, як вдруге перехворіла на коронавірус. Фото: freepik

Львів'янка розповіла, як вдруге перехворіла на коронавірус. Фото: freepik

Події
30 грудня 2020 11:14

Львів’янка Наталія Чирич вдруге захворіла на коронавірус. При чому, під час другого разу почувалася значно гірше, ніж під час першого. Жінка детально розповіла свою історію хвороби і те, як лікувалася. 

СOVІD-19 вперше

Вперше на коронавірус 44-річна Наталія Чирич захворіла у серпні. У той час вона багато спілкувалася з людьми по роботі. Жінка носила маску, намагалася дотримуватися соціальної дистанції, але вірус все одно підхопила. 

«У мене була легка форма. Боліло горло і тривожила слабкість. 5 днів боліло так, що здавалось, як ангіна, хоч ні підвищеної температури, ні інших ознак не було. Аналіз крові показав незначні відхилення від норм. ПЛР тоді було важко зробити. Лікар не скерувала, адже за протоколом мав бути перелік ознак захворювання, яких в мене не було», – розповіла видання Твоє місто Наталія Чирич.

За її словами, після п’ятого дня різко перестало боліти горло, але втомлюваність, біль в грудях, ломота так і залишились надовго. Зі слів жінки, з такими симптомами вона промучилася упродовж вересня. Порушився й сон. Тоді лікарі порадили здати тест на імуноглобуліни М та G. Тести показали, що є антитіла, тобто Наталія Чирич перенесла захворювання.

СOVІD-19 вдруге

Повторно львів’янка заразилася від чоловіка. Він захворів більше двох тижнів тому – упродовж трьох днів була висока температура. ПЛР-тест був позитивний.

«Вдома його ізолювала лише на другий день. Мабуть, саме в цей час і вдруге підхопила вірус», – каже Наталія Чирич.

Позаминулої п'ятниці їй знову погіршало – відчула сильні болі у спині і голові. Каже, що інколи вони були просто нестерпні, тож тиждень пила та колола знеболюючі.

«Боліла лінія вздовж лопаток і до шиї. Дуже дивно. При прослуховуванні лікар чула утруднене дихання. Призначила ПЛР-тест. Він і підтвердив Covid-19», – зазначає співрозмовниця.

Зараз у жінки «впав» зір і вона погано бачить, а у перші дні дуже знижувався артеріальний тиск. Розповідає, що здавалось, що лусне голова. А ще дуже боліли очі, був закладений ніс та вуха, шуміло в голові. При тому, температура не підвищувалася.

Через страх Наталія Чирич записалася на комп’ютерну томографію. На щастя, запалення немає.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах