Новорічний гість: вулицею Топольною розгулював лелека

Новорічний гість: вулицею Топольною розгулював лелека. Фото: Олег Купець

Новорічний гість: вулицею Топольною розгулював лелека. Фото: Олег Купець

Події
30 грудня 2020 11:32

На вулиці Топольній у Львові помітили лелеку. Незвичайний для зими птах розгулював містом у пошуках поживи. Місцеві мешканці забили на сполох

Переживаючи, що птах замерзне просто серед вулиці, львів'янин Олег Купець зробив фото лелеки і написав про це пост у соцмережах. Волонтери з Домівки врятованих тварин відреагували блискавично. Птаха забрали з Топольної і перевезли у Домівку на Довбуша.

Новорічний гість: вулицею Топольною розгулював лелекаНоворічний гість: вулицею Топольною розгулював лелека

Як розповів співзасновник «Домівки врятованих тварин» Орест Залипський, нині життю та здоров’ю лелеки нічого не загрожує. Птах здоровий, їсть добре. Зоозахисники сподіваються, що перезимувавши у них, навесні лелка полетить. 

Нагадаємо, що за час карантину природа у Львові так очистилися, що на вулиці міста повернулися дикі качки. Пташині зграї не лише вільно гуляють активними автомагістралями, але й самостійно ходять в адміністрацію вирішувати свої нагальні качині питання. Останнє, звісно, жарт. Але пішохідні зграї пернатих помічають на вулицях Львова вже не вперше. Відео того, як з десяток дорослих, або вже майже дорослих качок, переходять дорогу на проспекті Чорновола у Львові опублікував Юрій Мураль. На відміну від багатьох львів’ян, роблять вони це на пішохідному переході.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах