Спіймали на гарячому: на Науковій львів’янин обкрадав авто

На Науковій львів’янин обкрадав авто. Фото поліції

На Науковій львів’янин обкрадав авто. Фото поліції

Події
31 грудня 2020 10:38

Сьогодні вночі, 31 грудня, на вулиці Науковій у Львові правоохоронці спіймали на гарячому чоловіка, який намагався обікрасти автомобіль ВАЗ 2105. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, очевидець зателефонував до правоохоронців близько 1:00 і заявив, що невідомий проник в автомобіль ВАЗ 2105 і, ймовірно, намагається вчинити крадіжку.

На місці поліцейські затримали в згаданому авто 33-річного львів'янина. Під час поверхневої перевірки у нього виявили дрібні запчастини з цієї автівки. Також він показав, де заховав акумулятор, генератор та радіатор, які встиг поцупити.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції. Тепер чоловікові загрожує відповідальність за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням) ККУ та покарання – від 3 до 6 років позбавлення волі.

На Науковій львів’янин обкрадав авто. Фото поліціїНа Науковій львів’янин обкрадав авто. Фото поліції

Нагадаємо, 2 вересня з авто «КІА», припаркованого на вулиці Сихівський у Львові, невідомий викрав рюкзак з грішми та зброєю. Правоохоронці затримали чоловіка близько 13:00, після скоєння крадіжки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах