Ні в чому собі не відмовляй: у львівському коледжі відкрили готель із рестораном та SPA-салоном

Ні в чому собі не відмовляй: у львівському коледжі відкрили готель із рестораном та SPA-салоном.Фото: Unsplash.com (умовне)

Ні в чому собі не відмовляй: у львівському коледжі відкрили готель із рестораном та SPA-салоном.Фото: Unsplash.com (умовне)

Події
31 грудня 2020 14:51

Львівський коледж відкрив власний готель і ресторан. У них студенти зможуть вдосконалювати практичні навики, а відвідувачі отримати якісні послуги. Читайте найцікавіші львівські новини

Як повідомили у Львівській обласній державній адміністрації, у середу, 30 грудня, у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу що на вулиці Пулюя відкрили два навчально-практичні центри — інноваційних ресторанних технологій та готельний комплекс "Діамант".

Готель "Діамант" має 26 номерів різної комфортності, ресторан, бар, SPA-салон. Він розташований при навчальному закладі на вулиці Пулюя, 30.

Для реалізації ідеї, яка виникла ще у 2006 році, керівництво навчального закладу залучило кошти інвесторів (66 мільйонів гривень) та власні кошти коледжу (22 мільйони гривень). Для закупівлі обладнання з держбюджету виділили 2 мільйони гривень.

Нагадаємо, у Львові відкрили stress-кімнату, де можна зняти стрес за допомогою боксерської груші, биття посуду і крику. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах