Відео: Володимир Зеленський записав персональне новорічне привітання для Львівщини

Володимир Зеленський записав персональне новорічне привітання для Львівщини. Фото: Львівська ОДА

Володимир Зеленський записав персональне новорічне привітання для Львівщини. Фото: Львівська ОДА

Події
03 сiчня 2021 09:15

Президент Володимир Зеленський привітав мешканців Львівщини з Новим роком і Різдвом Христовим. Глава держави побажав львів'янам мати у 2021 році «стільки приводів для щастя, як туристів у вашому місті на зимові свята». Звернення розміщене на сайті Львівської облдержадміністрації. Також Зеленський звернувся з короткими окремими відеозверненнями до жителів кожної області України. 

«Дорога Львівщино! Я щиро вітаю вас усіх з новим 2021 роком і з усіма прийдешніми святами. Хай у новому році будуть злагода, достаток. Звичайно, хай буде мир.

Вітаю місто Лева з наступившим (роком, що настав, – ред.) роком Бика. Нехай цей рік стане роком дружби, спільної праці та взаємодопомоги. Хай у кожного з вас буде рівно стільки ж приводів для щастя, як туристів у вашому місті на зимові свята. Міцного здоров’я всім. Усмішок на всі 32 (зуба, – ред.). Температури – на 36,6 (градусів, – ред.). І настрою на всі 100! Усім веселих свят!», – звернувся Володимир Зеленський до жителів Львова та області.

Додамо, що киянам Зеленський поажав здоров’я «по обидва береги Дніпра», Миколаївщині – «року без штормів», а Донеччині і Луганщині – миру. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах