Затримали на гарячому: львів'янин виготовляв і продавав фальсифікований антисептик

У Львові незаконно виготовяли та продавали фальсифікований антисептик. Фото поліції

У Львові незаконно виготовяли та продавали фальсифікований антисептик. Фото поліції

Події
06 сiчня 2021 16:39

Вчора, 5 січня, у Львові затримали 28-річного львів’янина, який незаконно виготовляв та продавав фальсифікований антисептик. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в Службі безпеки України у Львівській області, підприємець з кількома спільниками облаштував нелегальні цехи з виготовлення антисептика у складах на околиці міста. Збували його під виглядом продукції одного з відомих виробників, який має відповідну ліцензію, через інтернет-магазин та безпосередньо зі складів.

У Львові незаконно виготовяли та продавали фальсифікований антисептик. Фото Служби безпеки УкраїниУ Львові незаконно виготовяли та продавали фальсифікований антисептик. Фото Служби безпеки України

«До складу "лікарського засобу" входили розведений водою спирт невстановленого походження з різними харчовими добавками та барвниками. В подальшому зловмисники розливали рідину в ємності різного об’єму та збували під видом антисептика», – йдеться у повідомленні поліції Львівщини.

Після шести обшуків за місцями виробництва та зберігання фальсифікату правоохоронці вилучили готову продукцію та сировину, ємності для фасування, етикетки, фінансову документацію та понад 70 тисяч готівки, отриманої від збуту підробки.

У Львові незаконно виготовяли та продавали фальсифікований антисептик. Фото поліціїУ Львові незаконно виготовяли та продавали фальсифікований антисептик. Фото поліції

Чоловіка затримали відразу після збуту партії фальсифікату,  невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Підприємцю загрожує від 8 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

За попередніми даними, фальсифікат також могли постачати через посередників до лікарень, де лікують хворих коронавірусом. Цю інформацію зараз перевіряють правоохоронці, а також встановлюють інших осіб, причетних до злочину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах