На 8,5 мільйонів: львівський слідчий розтратив конфісковані ювелірні вироби

У Львові слідчий Служби безпеки України розтратив конфісковані судом ювелірні вироби. Фото умовне: pinterest.co.uk

У Львові слідчий Служби безпеки України розтратив конфісковані судом ювелірні вироби. Фото умовне: pinterest.co.uk

Події
07 сiчня 2021 09:21

У Львові слідчий Служби безпеки України з особливо важливих справ  розтратив конфісковані судом ювелірні вироби на загальну суму 8,5 мільйонів гривень. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили у Державному бюро розслідувань, 14 січня 2019 року слідчий Служби безпеки України з особливо важливих справ повернув понад 24 кілограми ювелірних виробів із золота та срібла, які були конфісковані в українця в аеропорті «Львів» у листопаді 2018 року, коли той повертався з Туреччини.

Львівський слідчий розтратив конфісковані ювелірні вироби. Фото: Державне бюро розслідуваньЛьвівський слідчий розтратив конфісковані ювелірні вироби. Фото: Державне бюро розслідувань

Слідчий достовірно знав, що ухвалою районного суду Львова на ці ювелірні вироби накладено арешт. У подальшому, чоловік, якому слідчий повернув арештовані прикраси, загальна вартість яких у брухті 8 650 715 гривень, розтратив їх.

У разі доведення вини посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах