Святкували народження Ісуса Христа: за вихідні у Львові зупинили 38 п'яних водіїв

Святкували народження Ісуса Христа: за вихідні у Львові зупинили 38 п'яних водіїв. Фото: Патрульна поліція Львівщини (умовне).

Святкували народження Ісуса Христа: за вихідні у Львові зупинили 38 п'яних водіїв. Фото: Патрульна поліція Львівщини (умовне).

Події
11 сiчня 2021 10:44

За святкові різдвяні вихідні у Львові зупинили 38 нетверезих водіїв. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області. Про найгучніше різдвяне затримання п'яного водія, позбавленого раніше водійського посвідчення, поліцейські розповіли детально. Читайте найцікавіші новини Львова.

Як йдеться у повідомленні, у неділю, 10 січня, близько 23-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Запорізькій. Зі слів заявниці, автомобіль невідомої марки врізався у дерево. Вона зазначила, що водій і пасажири перебували у нетверезому стані. Жінка запам'ятала номерний знак транспортного засобу. Приїхавши на місце події, поліцейські побачили і пошкоджене дерево, і згаданий автомобіль марки Toyota, який стояв неподалік. І водій, і двоє пасажири стаяли поруч.  

10 січня, близько 23-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Запорізькій. Фото: Патрульна поліція Львівщини10 січня, близько 23-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП на вулиці Запорізькій. Фото: Патрульна поліція Львівщини

На вулиці Запорізькій у Львові автомобіль врізався у дерево. Фото: Патрульна поліція ЛьвівщиниНа вулиці Запорізькій у Львові автомобіль врізався у дерево. Фото: Патрульна поліція Львівщини

Під час спілкування з 34-річним водієм патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 0,92 проміле.

"Виявилося, чоловік вже позбавлений водійського посвідчення і це вже втретє за рік сідає нетверезим за кермо. Тож, на нього склали протокол за ч.3 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння втретє впродовж року) КУпАП. Також, на нього винесли постанову за ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом будучи позбавленим прав) КУпАП", – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, у місті Турка на Львівщині серед ночі загинула 16-річна дівчина. Неповнолітня стала жертвою ДТП просто на тротуарі. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах