Був під кайфом: львівські поліцейські зупинили водія з чужим посвідченням

Львівські поліцейські зупинили водія з чужим посвідченням. Фото: 34.ua (умовне)

Львівські поліцейські зупинили водія з чужим посвідченням. Фото: 34.ua (умовне)

Події
11 сiчня 2021 16:30

Напередодні зранку, 10 січня, на вулиці Кульпарківській поліцейські зупинили водія та виявили дві не надто приємні несподіванки – чоловік був в стані наркотичного сп'яніння та мав чуже посвідчення водія, проте зі своїм фото.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 29-річного водія автомобіля «Skoda Octavia» зупинили за порушення правил дорожнього руху.

Правоохоронці виявили у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння. Водій зізнався, що вживав наркотичні речовини шляхом ін'єкції. Згодом почав агресивно поводитися і відмовився від перевірки на стан сп'яніння.

«Під час перевірки документів виявилося, що номер та серія посвідчення водія закріплені за іншою особою, яка його загубила. А ось фото і дані водія ті, що треба. Поліцейські з'ясували, що порушник вже позбавлений водійського посвідчення і документ у нього вилучений», - йдеться в повідомленні поліції.

Львівські поліцейські зупинили водія з чужим посвідченням. Фото поліціїЛьвівські поліцейські зупинили водія з чужим посвідченням. Фото поліції

На водія оформили протокол за ч.2 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння вдруге за рік) КУпАП, а також винесли постанови за порушення ПДР та керування будучи позбавленим прав.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції. Чоловіка супроводили у відділок, де порушник відмовився одягнути засіб індивідуального захисту, що прикриває ніс та рот і отримав за це постанову за ч.2 ст.44-3 (перебування в громадських будинках, спорудах, під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту) КУпАП.

Тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за невиконання рішення суду (керування транспортним засобом будучи позбавленим водійського посвідчення на один рік) та за, ймовірно, підроблені документи (посвідчення водія).

Нагадаємо, 29 грудня близько 2:00 патрульні помітили на проспекті Свободи в центрі Львова автомобіль «BMW», який рухався зустрічною смугою. Як виявилось, водій був п’яним.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах