Руки свербіли: на Вернадського вандали розтрощили зупинку

Руки свербіли: на Вернадського вандали розтрощили зупинку. Фото: ladyelena (умовне).

Руки свербіли: на Вернадського вандали розтрощили зупинку. Фото: ladyelena (умовне).

Події
12 сiчня 2021 09:04

На трамвайній зупинці на вулиці Вернадського у Львові невідомі вщент зруйнували павільйон. Неприємний інцидент стався у понеділок, 11 січня. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Як йдеться у повідомленні, на кінцевій зупинці трамвайних маршрутів № 8 та № 4, що на Вернадського, невідомий вщент зруйнував павільйон. Директор комунального підприємства «Львівелектротранс» Андрій Свищо зазначив, що за фактом хуліганства вже подано заяву до поліції для встановлення особи.

На Вернадського у Львові вандали розтрощили зупинку. Фото: Львівська міськрадаНа Вернадського у Львові вандали розтрощили зупинку. Фото: Львівська міськрада

«Мені дивна поведінка хулігана, адже у потрібну мить він сам не зможе скористатися павільйоном, очікуючи громадський транспорт. Також чомусь деякі громадяни не замислюються, вчиняючи подібні дії, що таким чином знищують майно, збудоване за кошти громади Львова», — зазначив Андрій Свищо.

Також він додав, що підприємство й надалі облаштовуватиме нові посадкові платформи та павільйони для покращення комфорту пасажирів електротранспорту.

Нагадаємо, станом на сьогодні вже збудовано шість нових посадкових платформ із павільйонами на вулиці Княгині Ольги. Незабаром планується збудувати ще чотири павільйони, три з них — на площі Соборній і ще один на вулиці Горбачевського в напрямку від центру.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах