У лісі в Жовківському районі заблукав 24-річний хлопець: фото

У лісі в Жовківському районі заблукав 24-річний хлопець. Фото: 35photo.pro (умовне).

У лісі в Жовківському районі заблукав 24-річний хлопець. Фото: 35photo.pro (умовне).

Події
12 сiчня 2021 09:41

Львівська поліція оголосила в розшук безвісти зниклого 24-річного Андрія Старого. Хлопець є жителем села Гринчуки Жовківського району Львівськох області. У суботу, 9 січня, він гостював у родичів у селі Нова Скварява, але додому так і не повернувся. Рідні й поліція просять допомогти знайти хлопця. 11 січня Андрія Старого оголосили у розшук.

У поліції зазначили, що в цій місцевості дуже густі ліси, там часто губляться грибники. Тож наймовірніше, що хлопець заблукав десь по дорозі у лісі.

Львівська поліція оголосила в розшук безвісти зниклого 24-річного Андрія Старого.Львівська поліція оголосила в розшук безвісти зниклого 24-річного Андрія Старого.

Прикмети зниклого: 24 роки, зріст – 180 сантиметрів, худорлявої тілобудови, обличчя овальне, короткострижений, волосся темного кольору, очі карі. На обличчі біля губи має родимку діаметром 1 міліметр. Був одягнений у синю куртку та сині джинсові штани.

Також відомо, що хлопець перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері.

Усіх, кому відоме місце перебування зниклого, просять повідомити на лінію «102» або за телефоном 098 3910011.

Як раніше писав VG Львів,поліцейські розшукали зниклу 14-річну мешканку Рудок Віолетту Єрмілову. 10 грудня 2020 року дівчина пішла до школи й не повернулася. До її пошуків були залучені співробітники усіх підрозділів та служб поліції Львівщини. Поліцейські обстежували хостели, вокзали та автовокзали, а також інші місця можливого перебування школярки. Знайти дівчину вдалося лише 3 січня 2021 року. Правоохоронці виявили Віолетту Єрмілову на залізничному вокзалі у Львові. Дівчину передали рідним.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах