Убивство багатодітної матері у Львові: суд призначив підозрюваному психіатричну експертизу

Львівський суд обрав запобіжний захід 31-річному львів’янину, який убив свою дружину. Фото: metronom.news

Львівський суд обрав запобіжний захід 31-річному львів’янину, який убив свою дружину. Фото: metronom.news

Події
15 сiчня 2021 12:45

Львівський суд обрав запобіжний захід 31-річному львів’янину, який убив свою дружину і сам заявив про це у поліцію. Вбивство 30-річної матері трьох маленьких дітей сталося 12 січня у квартирі на вулиці Княгині Ольги. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в прокуратурі та в поліції Львівщини, суд обрав підозрюваному у вбистві своєї дружини чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. На сьогодні від перебуває у Львівському СІЗО. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Суд обрав запобіжний захід 31-річному львів’янину, який убив свою дружину. Фото прокуратуриСуд обрав запобіжний захід 31-річному львів’янину, який убив свою дружину. Фото прокуратури

За інформацією ZAXID.NET, у прокуратурі Львівщини зазначили, що правоохоронці вирішують питання про призначення підозрюваному судово-психіатричної експертизи. Невдовзі таке клопотання буде скеровано до суду. За рішенням суду чоловікові можуть призначити судово-психіатричну експертизу та скерувати його до психіатричної лікарні.

Маленькі діти, яким пів року, два та п'ять років, тепер живуть у батьків загиблої жінки.

Жорстоке вбивство сталося 12 січня. Львів’янин убив свою дружину. Зранку о 7:20 він сам подзвонив у поліцію і повідомив про злочин. Чоловік спричинив своїй дружині тілесні ушкодження під час побутового конфлікту. У цей час у квартирі перебували шестимісячне немовля та ще двоє дітей віком 2 та 5 років. Матір померла до приїзду медиків.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах