Позбавлений прав: на Патона п’яний львів’янин спричинив потрійну ДТП

На Патона п’яний львів’янин спричинив потрійну ДТП. Фото: forpostsevastopol (умовне)

На Патона п’яний львів’янин спричинив потрійну ДТП. Фото: forpostsevastopol (умовне)

Події
15 сiчня 2021 14:24

Напередодні ввечері, 14 січня, на вулиці Патона у Львові водій авто «ВАЗ» спричинив потрійну ДТП. Згодом виявилось, що чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння та був позбавлений водійських прав. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, правоохоронців викликали на місце інциденту близько 18:30.

Поліцейські з’ясували, що водій ВАЗ 21093 не дотримався дистанції та зіткнувся з автомобілем BMW 525, який за інерцією вдарив Audi Q5. Крім того, 28-річний львів’янин був у дуже сильному стані алкогольного сп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 2,85 проміле.

На Патона п’яний львів’янин спричинив потрійну ДТП. Фото поліціїНа Патона п’яний львів’янин спричинив потрійну ДТП. Фото поліції

Замість посвідчення водія чоловік надав паспорт і патрульні встановили, що у квітні 2018 року Залізничного районний суд міста Львова позбавив чоловіка права на керування на три роки.

На водія склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та за ст.124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Рапорт, щодо невиконання рішення суду порушником, патрульні передали у Залізничний відділ поліції.

Нагадаємо, працівники відділу аналітичного забезпечення патрульної поліції Львова склали умовний рейтинг автомобілів, на яких найчастіше затримують водіїв у нетверезому стані. Цікаво, що ТОП-10 очолив автомобіль марки «ВАЗ», хоча багато порушників трапляється і на дорогих авто.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах