З львівської лікарні евакуювали понад тисячу людей: що сталося

З львівської лікарні евакуювали понад тисячу людей. Фото поліції

З львівської лікарні евакуювали понад тисячу людей. Фото поліції

Події
22 сiчня 2021 15:27

Сьогодні, 22 січня, через анонімне повідомлення про замінування з Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, що на вулиці Івана Миколайчука, 9 у Львові, евакуювали понад тисячу людей. На щастя, правоохоронці не виявили жодних небезпечних предметів.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, повідомлення про замінування надійшло близько 12:40. На місці працювали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та інші служби поліції.

З львівської лікарні евакуювали понад тисячу людей. Фото поліціїЗ львівської лікарні евакуювали понад тисячу людей. Фото поліції

З приміщення медзакладу на вулицю вивели більше тисячі людей. Правоохоронці обстежили лікарню та прилеглу територію – жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів не знайшли.

З львівської лікарні евакуювали понад тисячу людей. Фото поліціїЗ львівської лікарні евакуювали понад тисячу людей. Фото поліції

Поліція вирішує питання про відкриття кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Особу зловмисника встановлюють, йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові затримали чоловіка, який повідомив, що в одному з під’їздів багатоповерхівки на вулиці Петра Панча закладено вибухівку. Анонім подзвонив до правоохоронців о 5:35 ранку 9 грудня.

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах