Один загинув, інша — в лікарні: на Львівщині поїзд протаранив маршрутку

На Львівщині маршрутка зіткнулася з поїздом. Фото поліції

На Львівщині маршрутка зіткнулася з поїздом. Фото поліції

Події
23 сiчня 2021 13:29

Сьогодні, 23 січня, на Львівщині маршрутка зіткнулася з поїздом. Внаслідок ДТП постраждали двоє пасажирів автобуса, один з яких загинув. Читайте всі новини Львова та Львівщини за сьогодні.

Як повідомили у Львівській залізниці, дорожньо-транспортна подія трапилася близько 9:00 на залізничному переїзді 8 км перегону Ставчани – Любінь Великий, що на Львівщині.

На Львівщині маршрутка зіткнулася з поїздом. Фото поліціїНа Львівщині маршрутка зіткнулася з поїздом. Фото поліції

«Наближаючись до переїзду, водій маршрутного автобуса сполученням Львів – Пустомити знехтував попередженням світлової та звукової сигналізації, що забороняли рух автотранспорту, та виїхав на переїзд. Помітивши порушника, машиніст поїзда застосував екстрене гальмування, проте відстань до несподіваної перешкоди виявилася замалою, щоб запобігти зіткненню», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок аварії зазнали травм два пасажири автобуса. Потерпілих доставлено у медзаклад міста Пустомити. За неофіційною інформацією, одного із них не вдалося врятувати, він помер.

На Львівщині маршрутка зіткнулася з поїздом. Фото: Львівська залізницяНа Львівщині маршрутка зіткнулася з поїздом. Фото: Львівська залізниця

За попередніми висновками експертної комісії, аварія трапилася з вини водія маршрутного таксі, який грубо порушив правила дорожнього руху.

Нагадаємо, 21 січня у місті Соснівка на Львівщині автомобіль зіткнувся з маршруткою. У ДТП постраждали четверо людей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах