Діставай лопату: Садовий закликав львів’ян самостійно прибирати сніг біля своїх будинків

Садовий закликав львів’ян самостійно прибирати сніг біля своїх будинків. Фото: Стик (умовне)

Садовий закликав львів’ян самостійно прибирати сніг біля своїх будинків. Фото: Стик (умовне)

Події
25 сiчня 2021 11:48

Мер Львова Андрій Садовий закликав львів’ян слідкувати за чистотою на територіях, які є в їх підпорядкуванні, та самостійно прибирати сніг біля власних помешкань.

«Місто завжди готове до очищення вулиць від снігу. Звичайно, що бувають такі снігопади, що важко контролювати ситуацію. Але варто зазначити, що коли випадає сильний сніг, то люди мають біля своїх будинків, магазинів чи кафе самостійно підтримувати чистоту. Це є нормою в цілому світі. Звичайно, що всі магістральні дороги, вулиці, тротуари прибирають комунальники, але коли не прибрано біля помешкань, то людям самим на це потрібно звернути увагу», — наголосив під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» мер Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, у Львові та області різко погіршилась погода. Так, як інформує департамент цивільного захисту Львівської облдерадміністрації, по території Львівської області 25 січня вночі місцями туман видимістю 200 – 500 м, а вранці та вдень – значний мокрий сніг та сніг, місцями налипання мокрого снігу, пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с. На дорогах ожеледиця, подекуди снігові замети.

Нагадаємо, у мережу виклали фото засніженої залізниці зі Львова до Тернополя. Вони зроблені невідомими фотографами приблизно 90 років тому.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах