Бережися: на найближчі дні у Львові оголосили штормове попередження

На найближчі дні 26-28 січня у Львові оголосили штормове попередження. Фото: pinterest

На найближчі дні 26-28 січня у Львові оголосили штормове попередження. Фото: pinterest

Події
25 сiчня 2021 17:55

На найближчі дні у Львові оголосили штормове попередження. Синоптики прогнозують погіршення погодних умов з 26 по 28 січня. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у Львові 26 січня очікуються пориви західного вітру 15-20 метрів на секунду. Передбачають хуртовину і замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні.

Протягом 26-28 січня на дорогах ожеледиця, подекуди сніг. Температура повітря також знизиться до -3 градусів вночі і 0 — вдень.

Скріншот сайту sinoptik.uaСкріншот сайту sinoptik.ua

Львів'ян закликають бути обережними під час руху.

Зокрема, водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, пішоходів — носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально відведених для цього місцях. А також — не ходити близько до будинків, адже через перепади температури повітря, на дахах будівель можуть утворюватися нагромадження снігу та бурульки, які падаючи можуть становити небезпеку для пішоходів.

Gро усі надзвичайні випадки мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за номером 15-80 для оперативного реагування.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах