Уваги їм треба: з початку року у Львівській області зникла 21 дитина

Фото: unsplash.com

Фото: unsplash.com

Події
27 сiчня 2021 10:03

Від початку 2021 року у Львівській області зникла 21 дитина. Восьмеро з них не мали ще й 14 років. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області. Читайте всі новини Львова.

Як йдеться у повідомленні поліції, з початку нинішнього року до територіальних підрозділів поліції Львівщини надійшло 21 звернення  про зникнення дітей.

"До розшуків безвісно зниклих дітей, серед яких – вісім малолітніх,  залучалися співробітники різних служб та підрозділів поліції Львівщини", – розповіли у відділі комунікації.

Від початку 2021 року у Львівській області зникла 21 дитина.Від початку 2021 року у Львівській області зникла 21 дитина.

На щастя, усіх зниклих дітей правоохоронці розшукали та повернули за місцем проживання. Наголошується, що жодних протиправних дій щодо них вчинено не було.

Правоохоронці закликали батьків частіше спілкуватися зі своїми дітьми, а також цікавитися, з ким і де вони проводять дозвілля, і завжди бути на зв’язку. 

Додамо, що протягом 2020 року на Львіщині зникли 488 неповнолітніх. З них 466 — були знайдені протягом доби. 

Нагадаємо, поліцейські розшукали зниклу 14-річну мешканку Рудок Віолетту Єрмілову. 10 грудня 2020 року дівчина пішла до школи й не повернулася. До її пошуків були залучені співробітники усіх підрозділів та служб поліції Львівщини. Поліцейські обстежували хостели, вокзали та автовокзали, а також інші місця можливого перебування школярки. Знайти дівчину вдалося лише 3 січня 2021 року. Правоохоронці виявили Віолетту Єрмілову на залізничному вокзалі у Львові. Дівчину передали рідним.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах