У Львові під час посадки задимівся літак: що сталося

У Львові під час посадки задимівся літак. Фото: Zaxid.net

У Львові під час посадки задимівся літак. Фото: Zaxid.net

Події
28 сiчня 2021 12:23

Сьогодні зранку, 28 січня, під час посадки у Львові задимівся вантажний літак. У пресслужбі Міжнародного аеропорту «Львів» пояснили, що жодної небезпеки через задимлення не було.

Так, вантажний літак Merіdian LTD AN 12 UR-CAJ виконувало рейс «Чорлу-Каунас» з посадкою у Львові для дозаправки пальним. Очевидці зняли відео посадки повітряного судна, на якому видно, як чорний дим йде одразу з двох турбін літака.

У Львові під час посадки задимівся літак. Скріншот з відео очевидцівУ Львові під час посадки задимівся літак. Скріншот з відео очевидців

«Зі слів командира повітряного судна, політ проходив у штатному режимі, без відхилень показників параметрів роботи двигунів на приладах, що відповідало технічним вимогам. За умов підвищеної вологості, під час роботи двигунів на повних обертах, продукти згорання авіаційного палива можуть мати темний вигляд», – пояснили ситуацію на офіційній сторінці аеропорту "Львів"​ у Facebook.

Нагадаємо, цього року в Україні розпочнуть залучати авіацію до перевезення тяжкохворих та органів на трансплантацію. Пілотний запуск проєкту аеромедичної евакуації розпочнеться у Львові та Києві.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах