Приїдуть миттєво: у Львові відкриють 5 нових підстанцій швидкої допомоги

У Львові відкриють 5  нових підстанцій для бригад швидкої допомоги. Фото умовне: 24tv

У Львові відкриють 5  нових підстанцій для бригад швидкої допомоги. Фото умовне: 24tv

Події
28 сiчня 2021 15:41

У Львові відкриють 5  нових підстанцій для бригад швидкої допомоги. Найближчим часом готові запрацювати два нові пункти базування швидких. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

 «Насамперед потрібно вирішити питання з приміщеннями, де зможуть базуватися бригади, вибрати місця для логістики. Незабаром новий пункт базування швидких буде на території психіатричної лікарні на вулиці Кульпарківській та у Винниківському госпіталі. Там базуватимуться по два автомобілі швидких», – розповів ZAXID.NET керівник Львівського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф  Андрій Васько.

В інших районах Львова також планують облаштувати нові підстанції або пункти базування швидких. Йдеться про Левандівку та проспект Чорновола.

«Для обслуговування великих житлових масивів необхідно облаштувати підстанції в районі Левандівського мосту або ближче до поліклініки на Левандівці, біля ТРЦ Forum Lviv, в районі перехрестя вулиць Стрийська – Наукова. Це пришвидшить доїзд швидких на виклики у великі житлові масиви», – зазначив Андрій Васько.

На кожну із підстанцій планують розташувати по два автомобілі.

Зараз у Львові працює п’ять підстанцій швидкої медичної допомоги: на вулиці Київській, Пилипа Орлика, Медової Печери, Біберовича та проспекті Червоної Калини. По області працює 72 підстанції.

Також Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф планує закупити 10 автомобілів швидкої, які будуть обслуговувати Львів та прилеглі території. Ще 10 авто направлять дев’ятьом районним медзакладам, які визначені як лікарні інтенсивного лікування на Львівщині.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах