Гарно жити не заборонити: працівниця дрогобицького банку вкрала 30 тисяч доларів клієнтів

Гарно жити не заборонити: працівниця дрогобицького банку вкрала 30 тисяч доларів клієнтів.  Фото: lb.ua

Гарно жити не заборонити: працівниця дрогобицького банку вкрала 30 тисяч доларів клієнтів. Фото: lb.ua

Події
29 сiчня 2021 10:15

У Дрогобичі начальниця відділення одного з банків привласнила 30 тисяч доларів клієнтів. Інцидент стався ще у 2018 році, втім відомо про це стало лише зараз. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області. Читайте всі львівські новини

Як встановили правоохоронці, у 2018 році начальниця відділення одного з банків, 37-річна жителька Дрогобича, заволоділа коштами клієнта у сумі майже 30 тисяч доларів США.

"Зловмисниця, використовуючи підроблені фінансово-бухгалтерські документи та депозитні договори, розміщувала грошові кошти клієнта банку на карткові рахунки, які відкривала без його відома, після чого шляхом складних маніпуляцій переказувала ці кошти на карткові рахунки та знімала готівку, яку в подальшому привласнювала", – йдеться у повідомленні. 

Слідчі вже повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорущення, передбаченого ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 16 січня правоохоронці затримали у Львові банду крадіїв із Миколаївської та Одеської областей. Копам на п’ятьох підозрілих осіб вказали перехожі. Серед них були троє жінок і двоє чоловіків. Під час поверхневої перевірки в однієї із жінок постійно дзвонив телефон. Вона не брала слухавку, що викликало у копів підозру. Патрульні попросили дістати його і відповісти. Тоді жінка почала нервувати, але згодом таки витягнула три телефони з зовсім неочікуваного місця – спідньої білизни.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах