Шукали більше доби: зниклу школярку з Хмельниччини знайшли у Львові з хлопцем

Шукали більше доби: зниклу школярку з Хмельниччини знайшли у Львові з хлопцем. Фото: unsplash.com

Шукали більше доби: зниклу школярку з Хмельниччини знайшли у Львові з хлопцем. Фото: unsplash.com

Події
01 лютого 2021 15:01

Шістнадцятирічну дівчину, яку більше доби розшукували поліцейські на Хмельниччині, знайшли у Львові. 11-класниця приїхала до міста Лева у гості до хлопця, з яким мала романтичне листування в інтернеті. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції, що у Хмельницькій області.  

Як йдеться у повідомленні, у неділю, 31 січня, до Полонського відділення поліціі звернулась 54-місцева жителька. Жінка повідомила, що її 16-річна дочка зникла. За словами згорьованої жінки, на численні телефонні дзвінки матері дівчина не відповідала. Нещасна більше доби самостійно намагалася знайти неповнолітню, але її пошуки не дали жодних результатів. Мати, запевнивши, що таке у їхній родині трапилося вперше, у відчаї звернулась до поліції.

За кілька годин активних пошуків поліцейські встановили, що дівчина перебуває у Львові. Вона вирішила відвідати молодого чоловіка, з яким до зникнення мала активне романтичне листування в інтернеті.

Шістнадцятирічну дівчину, яку більше доби розшукували поліцейські на Хмельниччині, знайшли у Львові. Фото: поліція Хмельницької областіШістнадцятирічну дівчину, яку більше доби розшукували поліцейські на Хмельниччині, знайшли у Львові. Фото: поліція Хмельницької області

"Поліціі вдалось відшукати і хлопця, і неповнолітню утікачку, та повернути її додому", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, поліцейські розшукали зниклу 14-річну мешканку Рудок Віолетту Єрмілову. 10 грудня 2020 року дівчина пішла до школи й не повернулася. До її пошуків були залучені співробітники усіх підрозділів та служб поліції Львівщини. Поліцейські обстежували хостели, вокзали та автовокзали, а також інші місця можливого перебування школярки. Знайти дівчину вдалося лише 3 січня 2021 року. Правоохоронці виявили Віолетту Єрмілову на залізничному вокзалі у Львові. Дівчину передали рідним.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах