Перший пішов: заступник мера Львова подав у відставку

Заступник мера Львова подав у відставку. Фото: Христина Процак

Заступник мера Львова подав у відставку. Фото: Христина Процак

Події
03 лютого 2021 17:04

Заступник мера Львова з фінансово-економічних питань Геннадій Васьків подав у відставку. Він працював заступником Андрія Садового чотири роки – з 2017 року.  

«4-річний марафон на посаді першого заступника міського голови підходить до кінця. За цей час з колегами вдалось розпочати та реалізувати для міста багато класних проектів, про які незабаром розповім  більше. Для себе прийняв рішення та попросив Андрій Садовий не подавати мою кандидатуру на наступну каденцію. Мене переповнює гордість, що працював пліч-о-пліч з прекрасною командою, яка розвиває найкраще місто в Україні. Готовий й надалі бути залученим у процеси, але на інших засадах», – написав посадовець.

Геннадію Васьківу 40 років. Він почав працювати у Львівській міській раді у 2017 році. До цього Васьків займався бізнесом.

Доповнено: пізніше стало відомо, що у відставку також подають заступник з питань безпеки міста Сергій Бабак та керуюча справами виконкому Марта Литвинюк.

"Дякую вам за співпрацю та успішне місто! Ви подарували громаді частину свого життя і цей час запам’ятається як період розвитку Львова. Бажаю вам йти вперед і не зупинятись на шляху до нових вершин!", – написав міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 24 травня 2019 року активісти увірвалися на засідання виконкому в приміщенні міської ради та облили посадовців зеленою і червоною фарбами. Постраждали Геннадій Васьків і керівник департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко. Після інциденту Геннадій Васьків майже місяць лікував опіки.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах