У Львові п’яний поліцейський скоїв ДТП і втік: як покарають

У Львові п’яний поліцейський скоїв ДТП. Фото поліції

У Львові п’яний поліцейський скоїв ДТП. Фото поліції

Події
04 лютого 2021 10:25

Напередодні, 3 лютого, близько 19:00 на вулиці Угорській у Львові п’яний поліцейський за кермом «Шкоди» спричинив ДТП і втік. На щастя, окрім автівок ніхто не постраждав. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, водій автомобіля «Шкода», 39-річний співробітник одного з територіальних підрозділів поліції Львівщини, не дотримався бокового інтервалу та зіткнувся з автомобілем «Кіа», яким керував 43-річний мешканець Львова.

У результаті автопригоди ніхто не постраждав. Як виявилось, водій автомобіля «Шкода» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

У Львові п’яний поліцейський скоїв ДТП. Фото поліціїУ Львові п’яний поліцейський скоїв ДТП. Фото поліції

«За фактом вчинення співробітником поліції дорожньо-транспортної пригоди та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння призначено службове розслідування, за результатами якого він буде звільнений з поліції», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Поліцейські склали адміністративні протоколи за ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення –  керування транспортним засобом особою, яка перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Як повідомили активісти у спільноті Pitbull Lviv, водій «Шкода» намагався втекти з місця інциденту, та керманич «Кіа» наздогнав втікача і перегородив йому дорогу. За їхніми даними, за кермом перебував 39-річний працівник Залізничного відділу поліції Львова. Чоловік відмовився проходити огляд на стан сп'яніння.

Нагадаємо, помер 60-річний заступник головного лікаря винниківського госпіталю Ігор Ільків. Серце чоловіка зупинилося 1 лютого в лікарні. Ільків був учасником смертельної ДТП, яка сталася 29 січня на об’їзній дорозі Львова, в якій загинули чоловік і дворічна дитина. За версією слідчих, винуватцем ДТП став саме Ігор Ільків, який керував автомобілем Skoda Yeti.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах