У пожежі в будинку на Липовій Алеї загинула жінка: двоє людей та немовля – в лікарні

У пожежі в будинку на Липовій Алеї загинула жінка. Скріншот з відео

У пожежі в будинку на Липовій Алеї загинула жінка. Скріншот з відео

Події
06 лютого 2021 11:22

В ніч на суботу, 6 лютого, в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового будинку на вулиці Липова Алея у Львові сталась сильна пожежа. У вогні загинула 74-річна жінка. Ще двох дорослих, які втратили свідомість, та немовля пожежники встигли винести зі згарища. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Львівщини, до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу о 00:18. Коли вогнеборці прибули на місце, то вся квартира на першому поверсі була охоплена полум’ям, токсичний дим заповнив всю сходову клітку будинку.

Під час рятувальної операції пожежники виявили в будинку двох людей без свідомості, яких на руках винесли на вулицю. Їх з ознаками отруєння продуктами горіння передали медикам. Також з охопленого димом будинку рятувальники винесли немовля 2020 року народження, яке зараз перебуває в лікарні. Загалом рятувальники вивели з п'ятиповерхівки вісьмох людей та чорного кота.

Гасили пожежу 24 рятувальники. Їм вдалося ліквідувати вогонь за пів години. Та у квартирі, де виникла пожежа, рятувальники знайшли тіло літньої жінки. Нею виявилася мама власниці квартири, 74-річна львів'янка.

Причини загорання з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, 4 лютого на вулиці Пасічній, 160 у Львові загорівся автомобіль «PEUGEOT 307». Водій намагався самостійно загасити полум’я вогнегасником, але допомога таки знадобилась.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах