Хуртовина та сильний вітер: у Львові оголошено штормове попередження

Хуртовина та сильний вітер: у Львові оголошено штормове попередження. Фото: unsplash.com (умовне)

Хуртовина та сильний вітер: у Львові оголошено штормове попередження. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
08 лютого 2021 12:16

У Львові та в області оголошено штормове попередження. Сьогодні, 8 лютого, через хуртовину, пориви вітру та сильну ожеледицю рятувальники закликали водіїв та пішоходів, за можливості, залишатися вдома. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

8 лютого у Львівській області очікуються сильні опади (сніг, мокрий сніг та дощ), ожеледь. Місцями: сильна ожеледь, налипання мокрого снігу, пориви східного вітру 15 – 20 м/с, хуртовина. На дорогах ожеледиця, на окремих ділянках – снігові замети. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У Львові та в області оголошено штормове попередження. Прогноз погоди у Львові на 8 лютого. Фото: скріншот із сайту Sinoptik.uaУ Львові та в області оголошено штормове попередження. Прогноз погоди у Львові на 8 лютого. Фото: скріншот із сайту Sinoptik.ua

За таких погодних умов рятувальники просять водіїв бути вкрай уважними. Зокрема, дотримуватися необхідного режиму швидкості та дистанції, відмовитися від ризикованих маневрувань.

Додамо, що заметіль у Львові не вщухає вже майже добу. Через слизьку дорогу вже сталося кілька ДТП. Комунальники не встигають прибирати дороги та хідники. Міжнародний аеропорт «Львів» повідомив про затримку та скасування низки авіарейсів. Міський голова Львова закликав львів’ян відкидати сніг поблизу своїх домівок власноруч. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах