Притримай качечок: 9 лютого деякі львівські вулиці будуть без води

Притримай качечок: 8 лютого деякі львівські вулиці будуть без води. Фото: unsplash.com

Притримай качечок: 8 лютого деякі львівські вулиці будуть без води. Фото: unsplash.com

Події
09 лютого 2021 10:03

У вівторок, 9 лютого, частина Львова залишилася без води. У місті Лева проводять ремонтні роботи на водомережах. Вони триватимуть з 7.00 до 24.00. Про це повідомили у Львівському міському комунальному підприємстві "Львівводоканал". 

Як йдеться у повідомленні, 9 лютого з 7.00 до 24.00 буде припинено подачу води у Винники та с. Чижки. Подача води з пониженим тиском буде здійснюватися в Личаківський і Сихівський райони міста, відповідно до переліку: вул. Пасічна, Лисиницька, Китайська, Медової Печери, Соколина, Кузьми, Стешенка, Латвійська, Майорівка, Садівнича, Ярошинської, Каштанова, Глухий Кут, А. Рудаки, Шафарика, Дж. Вашингтона, Пасіки Галицькі, Довга, Пирогівка, Пимоненка, (17,19).

Стабільне водопостачання очікується лише з 6:00 середи, 10 лютого.

"Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. На час проведення ремонтних робіт і промивки просимо зробити необхідний запас води", – йдеться у повідомленні. 

Цілодобова гаряча лінія «Львівводоканалу»: 15−51 (для стаціонарних) або (032) 259 15 50, (032) 259 15 51 (з мобільного).

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах