Одне з чотирьох: українці зможуть спостерігати затемнення

Цього року українці зможуть спостерігати сонячне затемнення. Фото: pinterest.com

Цього року українці зможуть спостерігати сонячне затемнення. Фото: pinterest.com

Події
08 лютого 2021 17:09

Цього року українці зможуть спостерігати сонячне затемнення. Загалом їх відбудеться чотири – два місячних і два сонячних. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Перше затемнення відбудеться 26 травня. Це повне місячне затемнення зможуть побачити у Північній та Південній Америці, Австралії, островах Тихого океану та у Східній Азії, повідомляє ТСН.

10 червня відбудеться  друге затемнення, яке буде видно в Україні. Це кільцеподібне сонячне затемнення. Його зможуть спостерігати також на території Канади і Гренландії. Деякі фази затемнення буде помітно в Північній Америці, Європі, а також в Азії. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

19 листопада — третє цьогорічне затемнення. Воно класифікується, як часткове місячне. Подивитися на нього можна буде з Північної та Південної Америки, Східної Азії та Австралії, Індонезії та островів Тихого океану, Чукотки та Камчатки.

4 грудня станеться повне сонячне затемнення. Частково його можна буде побачити в Антарктиці, Південній Африці та на півдні Атлантики. Воно пройде акваторією Тихого та Атлантичного океанів.

Нагадаємо, у лютому 2021 року прогнозують чотири магнітні бурі. Кілька з них будуть досить сильними. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах