За нареченою до Львова: шлюб за добу у місті Лева дуже приваблює німців та поляків

Шлюб за добу у місті Лева дуже приваблює німців та поляків. Фото: pinterest.com

Шлюб за добу у місті Лева дуже приваблює німців та поляків. Фото: pinterest.com

Події
10 лютого 2021 13:07

Послугою "Шлюб за добу" з 2016 року на Львівщині скористалися більше 6000 пар. Така послуга найбільше приваблює іноземців. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як розповів Depo.Львів виконуючий обов’язки начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Богдан Антощук, відколи запровадили проект "Шлюб за добу" у Львівській області, ним скористалися 6 182 пар. Минулого року зареєстрували 1 191 шлюб, що на 580 реєстрацій менше, ніж було у 2019 році. Це пов’язано із карантинними обмеженнями.

Фото: Ірина ЄлейкоФото: Ірина Єлейко

Найпопулярніші локації 

Найпопулярнішими локаціями для провдення церемоній "Шлюб за добу" у 2020 році були Шевченківський Гай та стадіон «Арена Львів». Однак, державну реєстрацію шлюбу у скорочені строки також надають: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького, комунальні підприємства "Подія 24/7" та "Трускавецький інформаційно-курортний центр".

Фото: Людмила МостюкФото: Людмила Мостюк

Ціна "любовного" питання 

"Шлюб за добу" на Львівщині має різну вартість. Усе залежить від локації. Послуга Державної реєстрації актів цивільного стану – 2 186 грн. Одружитися за добу у Трускавці коштує 1 980 грн. Ціна на шлюб у Шевченківському Гаю – 1 530 грн, на "Арені Львів" – 1 200 грн, у львівському аеропорту  – 1 200 грн, "Подія 24/7" – 1 150 грн.

Фото: Ірина ДиняФото: Ірина Диня

Поляки та німці у захваті 

Найпопулярніший "Шлюб за добу" для іноземців. У 2020 році за допомогою скороченої процедури реєстрації шлюбу одружилось 470 громадян інших країн. Найчастіше до Львова приїжджають поляки та німці. 

На жаль, розлучення також трапляються, але рідко. В середньому, 18% "Шлюбів за добу" розриваються.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах