Вхурделило: як працюватимуть львівські школи і дитсадки у найближчі дні

Вхурделило: як працюватимуть львівські школи і дитсадки у найближчі дні. Фото: unsplash.com

Вхурделило: як працюватимуть львівські школи і дитсадки у найближчі дні. Фото: unsplash.com

Події
10 лютого 2021 17:59

Керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик розповіла, як працюватимуть школи і дитячі садочки Львова, у зв'язку з сильними снігопадами. 11-12 лютого деякі навчальні заклади можуть бути переведені на дистанційне навчання.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами Довганик, нині освітяни проводять опитування серед батьків з метою визначення формату роботи на четвер-п'ятницю, 11-12 лютого. Навчальні заклади, де більшість дітей на навчання довозять з різних частин міста, найімовірніше перейдуть на навчання з використанням дистанційних технологій. Тоді як школи, що розташовані в мікрорайонах, де більшість учнів мешкають у пішій доступності, продовжать роботу офлайн. Натомість дитячі дошкільні навчальні заклади працюватимуть у звичному режимі.

«Садочки будуть працювати. Школи зараз проводять опитування серед батьків, і приймається рішення по кожній школі окремо. Наприклад, є школи, які вже прийняли рішення про навчання з використанням дистанційних технологій, тому що дітей туди довозять з різних частин міста. Якщо ж школа розташована в мікрорайоні, наприклад, Тракту Глинянського чи Сихова — це є в пішій доступності, то вони приймають рішення, що діти будуть звично навчатися, або будуть навчатися окремі класи. Ми до кінця дня будемо мати інформацію, яке рішення прийняла кожна школа», — розповіла Зоряна Довганик.

Нагадаємо, соціальні мережі «підірвало» відео, на якому комунальник нестандартно бореться із заметами – чоловік, запрягши коня у сани, відгортає сніг. Таке видовище дуже потішило містян, дехто навіть запропонував видати йому премію за креативність. Відео з бродівським комунальником стало вірусним.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах