Недобрий ранок: на Городоцькій водійку трамваю збив трамвай

На Городоцькій водійку трамваю збив трамвай. Фото поліції (умовне)

На Городоцькій водійку трамваю збив трамвай. Фото поліції (умовне)

Події
12 лютого 2021 11:24

У Львові водійку трамваю збив трамвай. Інцидент стався 11 лютого о 6:15 на вулиці Городоцькій. Про це повідомили в пресслужбі поліції Львівської області. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Правоохоронці встановили, що 44-річна водійка трамваю здійснила наїзд на водійку іншого трамваю, також львів’янку віком 56 років. Внаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню.

За фактом слідчі відділу відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю ДТП загрожує до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Доповнено: у пресслужбі Львівської міської ради повідомили попередні причини інциденту. Так, в процесі з'єднання трамвайних вагонів, ймовірно з необережності, стався нещасний випадок, внаслідок якого водійка трамвая отримала травму - перелом ноги.

На місце події були працівники служби безпеки руху, екіпаж поліції та карета швидкої медичної допомоги. Постраждалу водійку трамваю госпіталізували до медичного закладу. За фактом інциденту призначене службове розслідування.

Нагадаємо, увечері 8 лютого у центрі Львова під час руху загорівся трамвай №2. Займання виникло у кабіні водія. Під час пожежі в салоні були пасажири, які встигли вибігти з трамвая до початку сильного задимлення. Люди намагалися гасити вогонь снігом.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах