Яйця, сало, майонез: що подорожчало і подешевшало у Львові у січні

Фото: gre4ka.info

Фото: gre4ka.info

Події
12 лютого 2021 16:49

Споживчі ціни у Львівській області у січні 2021 року порівняно з попереднім
місяцем підвищилися на 1,1%. Втім, в Україні вони підвищилися ще більше – на 1,3%. Про це повідомили львівські статистики.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У Львівській області у січні 2021 року порівняно з груднем 2020 року найбільше подорожчали яйця (на 16,1%). Ціни на крупи ячні, птицю (тушки курячі), філе куряче, овочі, цукор, борошно пшеничне підвищилися на 8,1–3,1%; олія соняшникова,
яловичина, сало, хліб, крупи манні, оселедці, майонез подорожчали на 2,9–1,5%.

"Водночас, на 6,8% подешевшали цитрусові, на 1,6% – м’ясо свиней, на 1,4% – сметана, на 1,2% – кисломолочна продукція", – повідомили у Головному управлінні статистики у Львівській області. 

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби у січні на Львівщині також підвищились (у середньому на 1,2%). Так, тютюнові вироби подорожчали на 1,9%, алкогольні напої – на 0,5%.


Яйця, сало, майонез: що подорожчало і подешевшало у Львові у січніЯйця, сало, майонез: що подорожчало і подешевшало у Львові у січні

Нагадаємо, у лютому у Львові запровадили нову послугу – відкопування автомобіля зі снігу. Молоді хлопці з лопатами зроблять за вас неприємну роботу. Працюють 12 годин на добу. Беруть недорого. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах