Гуртом і сніг легше відкидати: мер Львова подякував громаді за чисті вулиці

Гуртом і сніг легше відкидати: мер Львова подякував громаді за чисті вулиці. Фото: ulvovi.info.

Гуртом і сніг легше відкидати: мер Львова подякував громаді за чисті вулиці. Фото: ulvovi.info.

Події
15 лютого 2021 10:10

Міський голова Львова Андрій Садовий подякував львів'янам за допомогу двірникам у звільненні міста від снігу. Окрім того, мер закликав містян бути уважними через можливе падіння бурульок та снігу з будівель. Про це він заявив під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM». 

«Минулий тиждень мене приємно вразив, адже львів'яни зрозуміли, що коли за тиждень випадає двомісячна норма снігу, то двірники самостійно не впораються, тому треба їм допомагати. Громада мобілізувалась і почала розчищати місто від снігу, відтак на сьогодні місто проїзне. Зараз всі магістральні дороги Львова прочищені, дороги до шкіл, садочків, храмів також проїзні. Комунальні служби працюються безперервно, без вихідних", — розповів Андрій Садовий.

На злобу дня: скільки коштує відкопати автомобіль зі снігу у Львові

Фото: Natalia YurkivФото: Natalia Yurkiv

За словами Андрія Садового, доріжки та тротуари у Львові посипають класичною піскосумішшю та сіллю. Для парків використовують кавову гущу.

"Але потрібно розуміти, що сніг падає фактично постійно, тому потрібно бути обережними та уважними. Останній раз таких снігопад у Львові був 8 років тому, і наступного разу невідомо коли бути, тому недоцільно витрачати мільярд гривень на додаткову техніку заради тижня снігу", — зазначив мер Львова.

Також Андрій Садовий закликав львів'ян і гостей міста звертати особливу увагу на бурульки та насипи снігу на дахах. Комунальники намагаються ліквідовувати небезпечні нависання, але всіх їх забрати фізично не можливо. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах